Heeft uw kind last van eczeem?

Heeft uw kind last van:

  • eczeem?
  • rode schrale huid?
  • en/of een droge huid?
  • ontsteking aan de huid?

Paardenmelk is bij uitstek geschikt voor de behandeling van eczeem en huidirritatie bij kinderen. Paardenmelk is een middel dat de symptomen van eczeem verlicht, de jeuk stilt en de huid helpt zich te herstellen. Ontdek ook de kracht van paardenmelk!

Wat is eczeem en waar komt eczeem vandaan?

Eczeem bij kinderen is een veel voorkomende ontsteking van de huid. Ongeveer 20 procent van de kinderen in Nederland en België heeft gedurende de kindertijd last van eczeem. De meest opvallende verschijnselen zijn roodheid en schilfering van de huid en vooral jeuk!

Eczeem is een huidziekte, die wordt gekenmerkt door een ontstekingsreactie van de huid. Daarnaast zijn andere typische kenmerken van eczeem: vochtblaasjes, vochtafscheiding, schilfers en het krabeffect. Aangezien eczeem altijd in meer of mindere mate jeukt, krabt iedereen hieraan. Door het wrijven en krabben wordt het eczeem mede in stand gehouden.

Paardenmelk en eczeem

Zalven als hormoonzalf helpen slechts voor korte tijd omdat het probleem wordt aangepakt en niet de oorzaak van het probleem, namelijk een verstoorde darmflora. Door het innemen van paardenmelk wordt de darmflora geactiveerd en het lichaam ontlast van onreinheden. Om deze reden kan het eczeem in de eerste maand ook iets verergeren (dit verschilt per persoon). Dit is een gunstig teken, een teken dat het paardenmelk zijn werk doet, namelijk het afvoeren van de giftstoffen die de eczeem doen veroorzaken. Anders dan bij tientallen verschillende zalfjes krijgt het lichaam nu echt iets binnen en kan de klacht bij de bron worden aangepakt!

Paardenmelk is een 100% natuurmiddel!

Gevriesdroogde paardenmelkpoeder is een middel ter ondersteuning en bevordering van het herstel van meerdere aandoeningen, waaronder eczeem, een droge huid en jeuk. Gevriesdroogde paardenmelkpoeder kan eenvoudig door het toetje van uw kind of aanmengen met lauw water (maximaal 30 graden).

Op basis van onderzoek en de ervaringen van duizenden tevreden klanten weten we dat gevriesdroogde paardenmelkpoeder verlichting in het leven van uw kind brengt en uw kind kan afhelpen van zijn of haar eczeem (en jeuk) klachten.

Heeft u vragen over onze producten, neem dan contact met ons op.
Paardenmelkerij de Lage Wierde: 0596 – 572994

Anderen zochten ook op: eczeem, psoriasis, vermoeidheid, vitamine tekort, eczeem zalf, psoriasis zalf, psoriasis crème

Uw kind ook van zijn of haar eczeem klachten af?

Paardenmelk Bad- en Douchegel voor baby en kind

Reinigt, voedt en verzorgt de baby- kinderhuid op milde wijze. Geschikt voor de dagelijkse reiniging.
200 ml
9,50

Paardenmelk Handcrème

Verbetering van de vochtbalans en beschermt de handen tegen uitdroging en kloof/eeltvorming.
110 ml
9,00

Paardenmelk Huidlotion voor baby en kind

Op natuurlijke basis voor de baby- kinderhuid met verzachtende en vocht inbrengende ingrediënten.
200 ml
11,50

Paardenmelkpoeder (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
2 x 100 gram
36,00