Bent u ook vaak moe?

Weinig energie? Futloos?

Vermoeidheid is een veelvoorkomend verschijnsel, zo is iedereen wel een keer moe en meestal voel je je na een nacht goed slapen weer een stuk beter. Vermoeidheid (of moeheid) is een staat van lichaam en geest waarbij een persoon zich verminderd in staat voelt activiteiten te ondernemen en zich slaperig voelt. Vermoeidheid kan echter ook een symptoom zijn van een lichamelijke of geestelijke aandoening, zoals hartzwakte, diabetes, hersenletsel (bijvoorbeeld een beroerte), of klinische depressie.

Vitamines en mineralen

Een langdurig tekort aan vitamines en mineralen (een aantal B-vitamines en ijzer) kan een oorzaak zijn van vermoeidheid / weinig energie hebben / futloos zijn. B-vitamines helpen energie vrij te maken uit onze voeding. Het mineraal ijzer is belangrijk voor het transport van zuurstof in ons bloed. Uit onderzoek van een Universiteit in Groot-Brittannie is gebleken dat een tekort aan vitamine B, en dan in het bijzonder vitamine B12, leidt tot het ontstaan van vermoeidheidsklachten.

Als u snel last heeft van vermoeidheid dan wilt u daar graag wat aan doen. Uit genoemde onderzoeken is gebleken dat de vitamine B inname heel bepalend is voor de energiestofwisseling in het lichaam. Het is daarom ook belangrijk om goed op uw inname van essentiële voedingstoffen te letten en dan in het bijzonder vitamine B12, leidt tot het ontstaan van vermoeidheidsklachten. In paardenmelk zitten uit de vitamine B-groep: B2, B3, B6, B7, B12 en B13.

Als u behoefte heeft aan een extra steuntje in de rug, kunt u gebruik maken van gevriesdroogde paardenmelkpoeder. Gevriesdroogde paardenmelkpoeder heeft een directe werking op de stofwisseling en geeft u extra energie.

Snel moe? Vermoeid? Weinig energie? Futloos?

Krijgt u voldoende vitamines en mineralen binnen?
Paardenmelk zit boordevol vitamines en mineralen!

Bestel vandaag nog uw vitamines en mineralen!

Anderen zochten ook op: eczeem, vitamine tekort, acne jeugdpuistjes

Paardenmelkcapsules (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
60 stuks
20,00

Paardenmelkpoeder (gevriesdroogd)

100% zuivere paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen.
2 x 100 gram
36,00

paardenmelk-vermoeidheid-moe-futloos-weinig-geen-energie