Speciaal paardenmelk creme voor de probleemhuid

Deze verzachtende milde dag en nacht paardenmelk creme op basis van paardenmelk en andere natuurlijke ingrediënten heeft een gunstige invloed op de huid en is geschikt voor jong en oud. Deze paardenmelk creme kan dienen als dag- en nachtcrème voor onder andere de verzorging van het gezicht (van een normale tot vette huid), droge schrale ellebogen/knieren en andere geïrriteerde huidplekken. De paardenmelk creme is een veel gebruikte huidverzorger en heeft een stimulerende invloed op het herstellend vermogen van de gehele huidstructuur.

Trekt snel in en voelt niet vettig aan!

Een zeer goede paardenmelk creme die de huid dag en nacht voedt, verzorgt én beschermt. Reguleert de vochtbalans en bevorderd de doorbloeding van de huid. Geschikt voor alle huidtype. De paardenmelk creme helpt bij voorkoming, tegengaan en verzorging van vettige huidpukkeltjes met tegelijkertijd een zuiverend en zachtmakend effect op dode celschubjes. Bevat geen synthetische toevoegingen.

De paardenmelk creme is stevig maar trekt snel in en houd de huid lange tijd zacht en soepel. Het heeft een aangename geur en prikt niet. Ideaal voor de droge huid, ruwe handen en voeten, rode huid en onrustige huid.

Paardenmelk creme ondersteunt
het herstellend vermogen van uw huid

Inhoud: 50 gram

Bevat geen Sodium Laureth Sulfaat (SLS) of andere synthetische toevoegingen. Parabenen vrij.

Gebruik: Paardenmelk creme voor alledaags gebruik en ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Geschikt als dag en nachtcrème. Naar behoefte dagelijks meermalen dun aanbrengen. Bij regelmatig gebruik blijft de huid zacht, gaaf en mooi. Alleen voor uitwendig gebruik.

[prima_products_with_ids ids=”75″ numbers=”4″ columns=”4″ product_button=”yes”]

Anderen zochten ook op: eczeem, psoriasis, acne jeugdpuistjes

[really_simple_share]

Paardenmelk creme – voor de probleemhuid