Open Dag 06 juni 2020 – Paardenmelkerij de Lage Wierde (Wirdum / Groningen)

Geen open dag Paardenmelkerij Wirdum

WIRDUM – De voorbereidingen voor de jaarlijkse open dag van Paardenmelkerij de Lage Wierde waren al in volle gang. De open dag stond voor zaterdag 6 juni gepland. Afgelopen dinsdag heeft de regering besloten dat evenementen tot 1 september verboden zijn en daarmee wordt de open dag verplaatst naar volgend jaar. “Hiermee geven we gehoor aan de aangescherpte maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd in verband met het Corona-virus. Jammer vinden we het natuurlijk wel, maar we staan volledig achter dit besluit, aangezien gezondheid het allerbelangrijkste is”, aldus De Winter. Eerder waren evenementen verboden tot 1 juni. Onze open dag viel daar net buiten. Met het oog op de 1.5 meter-afstand hadden we al diverse maatregelen getroffen zodat de open dag in aangepaste- én ruimer opgezette vorm kon doorgaan. Nu wordt de open dag verplaatst naar 2021. En dat biedt ruimte en mogelijkheden voor nieuwe ideeën. Met het budget dat we meenemen naar volgend jaar vieren we ons 20-jarig bestaan en zijn we van plan groots uit te pakken. Elk jaar trekt de open dag ruim 2000 bezoekers. Bezoekers kunnen een kijkje achter de schermen nemen van de melkerij. Naast de demonstratie hoe een paard gemolken wordt, vertoond een hoefsmid zijn kunsten, is er op het terrein van De Lage Wierde een natuur,- en snuffelmarkt met tientallen standhouders, LIVE muziek en veel vertier voor kinderen zoals een groot springkussen en stormbaan.

Proeven, ervaren én beleven…

Op zaterdag 06 juni 2020 houdt Paardenmelkerij de Lage Wierde uit het Groningse Wirdum haar jaarlijkse Open Dag waarbij het publiek een kijkje achter de schermen kan nemen. Paardenmelk; een natuurproduct met heel bijzondere eigenschappen. Zo bevordert paardenmelk de afweer, helpt het bij de opbouw van een goede darmflora van het maag- darmkanaal en heeft het een gunstige invloed op de (gevoelige) huid.

“Ontdek de kracht van paardenmelk!” is het thema van de jaarlijkse open dag van Paardenmelkerij de Lage Wierde. Elk jaar trekt de open dag van De Lage Wierde tussen de 2000 en 2500 bezoekers. Dit zijn onder andere dagjes mensen, wandelaars, fietsers, mensen die speciaal voor de markt/braderie komen, mensen die gek zijn op paarden en mensen die geïnteresseerd zijn in onze paardenmelkproducten. Dit jaar wordt de open dag gehouden op zaterdag 06 juni 2020 van 10:00 tot 16:00 uur. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen van de Paardenmelkerij. De hele dag door zijn er diverse demonstraties, zo wordt er elk uur gemolken en vertoond een hoefsmid zijn kunsten. Naast de presentatie van paardenmelkproducten staan er op het terrein van De Lage Wierde ook dit jaar weer ruim 30 marktkramen met natuur,- en handgemaakte producten, een gezellige terras, LIVE muziek, eet- en drinkgelegenheden en voldoende plezier voor de kinderen zoals een groot springkussen, een meterslange stormbaan, selfies maken met onze paarden en diverse workshops en activiteiten.

Ontdek Wirdum én de kracht van paardenmelk tijdens de Open Dag van Paardenmelkerij De Lage Wierde op ZATERDAG 06 JUNI 2020 van 10:00 tot 16:00 uur. U bent van harte welkom.

GRATIS toegang / GRATIS parkeren en 10% korting op paardenmelkproducten.

Zet zaterdag 06 juni 2020  in je agenda!

Tot dan!

Paardenmelkerij de Lage Wierde.

Bezoek onze open dag op Facebook.
Laat ons weten of jij ook komt!

https://www.facebook.com/events/910494186035949/