Jaarlijkse Open Dag 2016 Zaterdag 11 juni 2016

Proeven, ervaren én beleven…

Op zaterdag 11 juni 2016 houdt Paardenmelkerij de Lage Wierde uit het Groningse Wirdum haar jaarlijkse Open Dag waarbij het publiek een kijkje achter de schermen kan nemen. Paardenmelk; een natuurproduct met heel bijzondere eigenschappen. Zo bevordert paardenmelk de afweer, helpt het bij de opbouw van een goede darmflora van het maag- darmkanaal en heeft het een gunstige invloed op de (gevoelige) huid.

“Ontdek de kracht van paardenmelk!” is het thema van de jaarlijkse open dag van Paardenmelkerij de Lage Wierde. Elk jaar trekt de open dag van De Lage Wierde tussen de 1500 en 2000 bezoekers. Dit jaar wordt de open dag gehouden op zaterdag 11 juni 2016 vanaf 10:00 uur. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen van de Paardenmelkerij. De hele dag door zijn er diverse demonstraties, zo wordt er elk uur gemolken en vertoond een hoefsmid zijn kunsten. Naast de presentatie van paardenmelkproducten staan er op het terrein van De Lage Wierde ook dit jaar weer tientallen marktkramen met natuur,- en handgemaakte producten, een gezellige terras, LIVE muziek, eet- en drinkgelegenheden en voldoende plezier voor de kinderen zoals een GROOT springkussen en workshops.

Ontdek Wirdum én de kracht van paardenmelk tijdens de Open Dag van Paardenmelkerij De Lage Wierde op ZATERDAG 11 JUNI 2016 vanaf 10:00 uur. U bent van harte welkom.

GRATIS toegang / GRATIS parkeren en 10% korting op paardenmelkproducten.

Zet zaterdag 11 juni 2016  in je agenda!

Tot dan!

Paardenmelkerij de Lage Wierde.

Impressie Open Dag 2015

[foogallery id=”5757″]

[foogallery id=”5840″]